Käännös asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden pohjalta

Nopeasti ja huolellaVirallinen kääntäjä Kääntäjä
Virallinen kääntäjä Virallinen käännös todistuksesta
Yleiset toimitusehdot

Toimintaperiaatteet

Hinnat

TarjouspyyntöVirallinen käännös todistuksesta

Todistuksissa, diplomeissa ja vastaavissa dokumenteissa käännetään koulutyyppi, arvosanat, ammattinimike tai akateeminen oppiarvo funktionaalisesti mahdollisimman tarkasti. Huomautuksessa voidaan esittää kohdekulttuurinen lähivastine. Tällöin on kuitenkin varottava, ettei kääntäjän tekemästä samaistuksesta synny ennakkotapausta päätöskäsittelyihin. Vastaavuuksien toteaminen ja vahvistaminen kuuluu asianomaiselle opetusviranomaiselle eli kyseiselle opetusministeriölle, ei kääntäjälle.

Virallisten kääntäjien käännöksille annetaan maistraatissa pyydettäessä apostille-todistus, jolloin käännöksen voi esittää virallisena useimmissa maissa.


 


 

Asiakaspalvelu

Kun tarvitset käännöksen tai sinulla on jotakin kysyttävää käännöstöihin liittyen, ota meihin yhteyttä. Me hoidamme käännöstöiden koordinoinnin sekä toimimme linkkinä asiakkaiden ja kääntäjien välillä.

Me pyrimme tuottaa käännöksiä, joissa yhtyy aitous, tarkkuus ja luovuus. Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti ja tarjota aina käyttötarkoitukseensa mahdollisimman hyvin sopivia käännöksiä.

Ota yhteyttä:

info@knm.fi
Puh. 040 5062 398

Kustannusarviot ja tarjoukset

Kustannusarviot ja tarjoukset saat viimeistään vuorokaudessa! Tarjouksen pyytäminen on ilmaista, eikä asiakas ole millään tavalla sitoutunut tilaamaan käännöstyötä sen perusteella, että hän on tiedustellut käännöstyön hintaa.

Olemme valmiita tekemään käännöksiä nopeallakin aikataululla. Ota meihin yhteyttä: 


Copyright © 1997 Kielikoulu Nuevo Mundo Oy
Ly 1105296-5