Käännös asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden pohjalta

Nopeasti ja huolellaVirallinen kääntäjä Kääntäjä
Virallinen kääntäjä Virallinen käännös todistuksesta
Yleiset toimitusehdot

Toimintaperiaatteet

Hinnat

TarjouspyyntöVirallinen kääntäjä

Virallinen kääntäjä (auktorisoitu kääntäjä) on kääntämisen asiantuntija, jolle on myönnetty oikeus vahvistaa käännöksiä laillisesti päteviksi. Virallinen tai kääntäjä on suorittanut hyväksytysti kääntäjien tutkintolautakunnan toimeenpaneman tutkinnon jollekin kieliparille (esim. suomesta englanniksi).

Suomessa suoritettu tutkinto on voimassa vain Suomessa, eikä ulkomailla suoritettu vastaava tutkinto ole lainvoimainen Suomessa. Virallisten kääntäjien käännöksille annetaan maistraatissa pyydettäessä apostille-todistus, jolloin käännöksen voi esittää virallisena useimmissa maissa. 


 


 

Asiakaspalvelu

Kun tarvitset käännöksen tai sinulla on jotakin kysyttävää käännöstöihin liittyen, ota meihin yhteyttä. Me hoidamme käännöstöiden koordinoinnin sekä toimimme linkkinä asiakkaiden ja kääntäjien välillä.

Me pyrimme tuottaa käännöksiä, joissa yhtyy aitous, tarkkuus ja luovuus. Haluamme palvella asiakkaitamme joustavasti ja tarjota aina käyttötarkoitukseensa mahdollisimman hyvin sopivia käännöksiä.

Ota yhteyttä:

info@knm.fi
Puh. 040 5062 398

 

 

Kustannusarviot ja tarjoukset

Kustannusarviot ja tarjoukset saat viimeistään vuorokaudessa! Tarjouksen pyytäminen on ilmaista, eikä asiakas ole millään tavalla sitoutunut tilaamaan käännöstyötä sen perusteella, että hän on tiedustellut käännöstyön hintaa.

Olemme valmiita tekemään käännöksiä nopeallakin aikataululla. Ota meihin yhteyttä:Aikataulu

Aikataulusta parhaiten sovitaan sen jälkeen, kun kääntäjä saa nähdä tekstin ja kertoo, pystyykö hän kääntämään sen toivomallasi aikataululla. Käännös voi olla valmis jo muutamassa tunnissa.


Copyright © 1997 Kielikoulu Nuevo Mundo Oy
Ly 1105296-5